Охрид на плоштад постави лизгалиште 5 години пред Скопје

Скопјани како Охриѓани !

Денес на централниот плоштад во Скопје во функција е ставено лизгачиштето кое е дел од проект финансиран од Европска Унија.

Охрид лизгалиште во центарот на градот на централниот плоштад постави во декември 2013 година, цели пет години пред главниот град.