SOFT LOTUS омекнувач за само 139 денари во сите СТОП ШОП маркети


На барање на верните купувачи на Беохемија, најновата мирисна нота на ДУЕЛ омекнувачи, ја нуди SOFT LOTUS Iзасамо 139 денари во сите СТОП ШОП маркети.