ВИДЕО: Се издига трибината на покриениот пливачки базен

Кога видеото е посилно од зборот !

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Дишлиевски Оливер (Оли) ПРОМО

ВИДЕО: Дишлиевски Оливер (Оли) ПРОМО

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Луѓето во Охрид никогаш нема да научат да одат ''по пат''

Населението е сообраќајно неписмено до таа мера, што тоа е опасно по нивниот живот и безбедноста на сите кои учествуваа во сообраќајот.

Прочитај повеќе

"Ѕирнете” во тајниот бункер на Тито во БиХ: Во него би можеле да преживеете и нуклеарна апокалипса

"Ѕирнете” во тајниот бункер на Тито во БиХ: Во него би можеле да преживеете и нуклеарна апокалипса

Прочитај повеќе

ВИДЕО- ХИТ ЦРНОГОРСКИ СВЕШТЕНИК: Водата ни е скапа, а хероинот лош и никаков

ВИДЕО- ХИТ ЦРНОГОРСКИ СВЕШТЕНИК: Водата ни е скапа, а хероинот лош и никаков

Прочитај повеќе