ВИДЕО - Делегациите полагаат цвеќе пред споменикот на Свети Климент во Охрид

ВИДЕО - Делегациите полагаат цвеќе пред споменикот на Свети Климент во Охрид

Прочитај повеќе

Вулканот Кракатао создаде величествена глетка на молња за време на ерупцијата во Индонезија

Вулканот Кракатао создаде величествена глетка на молња за време на ерупцијата во Индонезија

Прочитај повеќе

ВИДЕО - Кога Никола Тодоров држеше предавање на Арнаудов и Василески

ВИДЕО - Кога Никола Тодоров држеше предавање на Арнаудов и Василески

Прочитај повеќе

( ВИДЕО ) Кога дедото им кажа на внучињата каде им е бавчата . . .

( ВИДЕО ) Кога дедото им кажа на внучињата каде им е бавчата . . .

Прочитај повеќе

( ВИДЕО ) Кога автомобилот се паркира на среде кружен тек

Кога автомобилот се паркира на среден кружен тек

Прочитај повеќе