Најсуровото запросување на сите времиња

Најсуровото запросување на сите времиња

Прочитај повеќе

ВО ВИКЕНД ЛАБАВО - Што право Рубин Земон кога е на Антички во Охрид ?

ВО ВИКЕНД ЛАБАВО - Што право Рубин Земон кога е на Антички во Охрид ?

Прочитај повеќе

ВИДЕО Кога џип од Поажарна шлепа полициско Комбе

Кога џип од Поажарна шлепа полициско Комбе

Прочитај повеќе

Олимпискиот пливачки маратон сниман од нуркачите на „Акватек“

Членовите на Нуркачкиот центар „Акватек“ од Охрид направија невообичаени, но одлични снимки под вода од Олимпискиот пливачки маратон, кој пред една недела се одржа во водите на Охридското Езеро.

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Глутница кучиња хара на Карпош Војвода во Охрид

Охриде добро ти утро - разбуди се

Прочитај повеќе