Тезгите во Охридската чаршија во 2006 и денес - има ли разлика ? !

Разликата е само што тогаш плус имало и папагал !

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Во Охрид контејнери горат и во лето

Ако до сега јавноста гледаше снимки од запалено ѓубре во контејнерите низ Охрид во зима, денес снимивме контејнер кој гори среде лето и тоа на дождливо време.

Прочитај повеќе

Како власта во Охрид во 2006 отвори нова автобуска станица ? !

Всушност автобуската била отворена пред 12 години ?!

Прочитај повеќе

ИБ ФИТНЕС модна ревија 2018

Во нај современиот и нај голем приватен спортски центар во Охрид ИБ ФИТНЕС синоќа се одржа модна ревија на која се презентираа костуми за капење од „Сара Фешн“ ( Sara Fashion ) .

Прочитај повеќе

МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ во изведба на фолклорен ансамбал од Полска

МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ во изведба на фолклорен ансамбал од Полска

Прочитај повеќе