Дождливо лето - повоторно врни во Охрид

Продолжува дождливото време , а породен дожд и попладнево го погоди Охрид и Македонија.

Прочитај повеќе

Стојаноски: Имаме еколошка катастрофа, колекторот не функционира !

Градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски, во емисијата ClikPlus на ТВ 21, изјави дека во Охрид сообраќајна студија недостасува во изминатите 2018 години после Христа, бидејќи никогаш ја немало.

Прочитај повеќе

На авион му откажа моторот, па мораше да слета на улица (ВИДЕО)

На авион му откажа моторот, па мораше да слета на улица (ВИДЕО)

Прочитај повеќе

УСС Џералд Р. Форд – најскапиот воен брод во светот (ВИДЕО)

УСС Џералд Р. Форд – најскапиот воен брод во светот (ВИДЕО)

Прочитај повеќе

ВИДЕО:Kaко е да се вози по пат кој минува низ водопад?

Kaко е да се вози по пат кој минува низ водопад?

Прочитај повеќе